Met de Snack Box zorg je ervoor dat je keukenkast gevuld is met lekkere biologische, langhoudbare snacks. Zonder vervelende E-nummers en toegevoegde geraffineerde suikers. Zodat je altijd lekkere en gezonde snacks in huis hebt.  Zo heb je je voorraad lekker en goed op orde. 


EXTRA PRODUCTEN TOEVOEGEN:

Wil je je voorraad uitbreiden met bijvoorbeeld extra chocolade of andere producten?  Kijk dan bij de EXTRA PRODUCTEN. Deze kom je tegen in het afrekenproces, net voor dat je gaat betalen kan je de extra producten toevoegen.

Wanneer je extra producten toevoegt, blijven de verzendkosten € 6,50 mits je meer dan € 50,- bestelt want dan betaal je helemaal NIETS voor de verzendkosten

Specificaties

  inhoud box

  • 1x rozijnenkoekjes 240 gr
  • 1x notenmixreep 3 x 25 gr
  • 1x chocolade moerbeien 70 gr
  • 1x chocoladereep amandel-vijg 40 gr
  • 1x chocoladereep nibs 40 gr
  • 1x spelt picco sesam-komijn 150 gr
  • 1x tamari crackers 250 gr
  • 1x ridiculously good coconut
  • 1x ridiculously good amandel dadel
  • 1x chips gebakken in olijfolie 100gr
  • 1x chips gebakken in kokosolie 100 gr
  • 1x spelt kaaskoekjes
  40,00 inclusief 6% btw
  aantal
  Dit product is niet op voorraad. Dit product wordt op 01/01/1970 verwacht. mail mij bij voorraad

  Deze box bevat de volgende producten:

  rozijnenkoekjes 240 gr

  Dit lekkere koekje is gezoet met dadelstroop en bevat verder geen ingrediënten waarvan je de naam niet eens uit kunt spreken. Heel simpel en heel lekker.

  ingrediëntenlijst
  notenmixreep 3 x 25 gr

  Je hebt haast en je hebt trek. Of je zit relaxed met een kopje thee en je hebt zin in iets zoets. Met deze reep eet je eigenlijk gewoon een handje pinda's, amandelen, rozijnen en pompoenpitten gezoet met wat honing.

  ingrediëntenlijst
  chocolade moerbeien 70 gr

  Moerbeibessen omhuld met rauwe chocolade, gezoet met kokosbloesemsuiker. Terwijl je snoept geniet je van de voordelen van de rauwe chocolade. Er zitten omdat het rauw is namelijk nog veel antioxidanten en mineralen in. De moerbeibessen zijn lekker zoet en bevatten vitamines, mineralen en antioxidanten.

  ingrediëntenlijst
  chocoladereep amandel-vijg 40 gr

  Heerlijke reepje met pure, rauwe chocolade. Dus er zitten nog mineralen en antioxidanten in. Gezoet met kokosbloesemsuiker dus vriendelijker voor je bloedsuikerspiegel. Klein maar fijn.

  ingrediëntenlijst
  chocoladereep nibs 40 gr

  De reep om je trek in chocola te stillen. Rauwe chocola met cacaonibs, waar de mineralen en antioxidanten nog in zitten. Ga rustig zitten en geniet.

  ingrediëntenlijst
  spelt picco sesam-komijn 150 gr

  Een lekker puur knabbeltje. Zonder gekke ingrediënten. Zo simpel kan het zijn.

  ingrediëntenlijst
  tamari crackers 250 gr

  Terwijl je snackt eet je o.a. sesamzaad en havervlokken. Lekker zo of met een kaasje.

  ingrediëntenlijst
  ridiculously good coconut

  De natuurlijkere versie van de Bounty! Rauwe Chocola gevuld met kokos en palmsuiker. Twee chocolaatjes in een prachtig doosje! GLUTENVRIJ.

  ingrediëntenlijst
  ridiculously good amandel dadel

  De natuurlijkere versie van Snickers! Rauwe chocolade gevuld met dadels en pinda. Heerlijk! Twee chocolaatjes in een prachtig doosje... GLUTENVRIJ.

  ingrediëntenlijst
  chips gebakken in olijfolie 100gr

  Chips gebakken in extra vierge olijfolie. Normaal worden chips gebakken in zonnebloemolie wat veel omega 6 bevat. En aangezien zonnebloemolie in heel veel bewerkte producten wordt gebruikt krijgen we hier veel te veel van binnen. Het blijven natuurlijk gewoon chips, alleen zijn deze net iets lichter gezout en eet je geen zonnebloemolie.

  ingrediëntenlijst
  chips gebakken in kokosolie 100 gr

  Chips gebakken in kokosolie. Normaal worden chips gebakken in zonnebloemolie wat veel omega 6 bevat. En aangezien zonnebloemolie in heel veel bewerkte producten wordt gebruikt krijgen we hier veel te veel van binnen. Het blijven natuurlijk gewoon chips, alleen zijn deze net iets lichter gezout en eet je geen zonnebloemolie.

  ingrediëntenlijst
  spelt kaaskoekjes

  Lekkere knapperige kaaskoekjes. Gemaakt van speltbloem en goudse kaas. Eenvoudig lekker.

  ingrediëntenlijst