NotenPittenZaden Box

16,50
Met de NotenPittenZaden Box haal je een voorraad rauwe, biologische noten, pitten en zaden in huis. Het zijn onbewerkte producten en dit betekent dat ze nog vol zitten met hun goede eigenschappen. Een handje noten per dag is al genoeg. Je krijgt dan genoeg goede vetten, mineralen en vitamines binnen. Je zult merken dat je na een handje noten ook verzadigd bent. Je kan er weer een tijdje tegen aan. Je eet ze zo uit de hand of kijk bij onze recepten naar wat je er mee kunt maken.

Deze box is alleen te bestellen in combinatie met een Basis Box en/of Snack Box of een zelf samengestelde Box.

Specificaties

  inhoud box

  • 1x rauwe amandelen 150 gram
  • 1x rauwe cashewnoten 150 gram
  • 1x rauwe walnoten 150 gram
  • 1x pompoenpitten 200 gram
  • 1x zonnebloempitten 250 gram
  • 1x lijnzaad 250 gram
  16,50 inclusief 6% btw
  aantal
  Dit product is niet op voorraad. Dit product wordt op 01/01/1970 verwacht. mail mij bij voorraad

  Deze box bevat de volgende producten:

  rauwe amandelen 150 gram

  Amandelen zijn door de vitamine E en mangaan die ze bevatten heel goed voor je huid. Ook zijn ze goed voor je bloeddruk, zenuwen en spieren. Doordat ze vezelrijk zijn geven ze je al snel een verzadigd gevoel.

  ingrediëntenlijst
  rauwe cashewnoten 150 gram

  Cashewnoten zitten vol met mineralen. Met name het mineraal koper is ruim aanwezig. Magnesium is goed voor ons zenuwstelsel en voldoende magnesium zorgt ervoor dat we lekker slapen. Bomvol vitamine B en antioxidanten.

  ingrediëntenlijst
  rauwe walnoten 150 gram

  Walnoten zijn goed voor je hersenen. Ze lijken er ook een beetje op. Ze zijn rijk aan omega 3 vetzuren en dat is waar je je hersenen mee voedt. Ze zitten vol vezels, antioxidanten en mineralen. En ze zijn in de regel ook nog eens goed voor je cholesterol.

  ingrediëntenlijst
  pompoenpitten 200 gram

  Pompoenpitten zitten boordevol magnesium, zink, selenium en kalium. Ook de vitamines C, B en E zijn volop aanwezig. Lekker om even te roosteren voor in een salade of maak er een pompoenpittensnack van. Check onze recepten.

  ingrediëntenlijst
  zonnebloempitten 250 gram

  Zonnebloempitten. Deze kleine pitjes hebben een hoge voedingswaarde. Zitten ook vol met goede vetzuren, mineralen en vitamine E. Een beetje door je yoghurt. Geroosterd over een salade of verwerkt in een notensnack. Check onze recepten.

  ingrediëntenlijst
  lijnzaad 250 gram

  Lijnzaad doet veel voor je. Het zorgt voor een prettige stoelgang en reinigt je darmen. Ze bevatten veel omega 3 vetzuren. Er is een uitspraak van Mahatma Gandhi: Overal waar lijnzaad een gewoon voedingsmiddel wordt voor de mensen, gaat de gezondheid vooruit.

  ingrediëntenlijst