Met de Bak Box haal je verschillende meelsoorten in huis. Door hiermee te variĆ«ren geef je je lichaam veel verschillende voedingsstoffen. Pannenkoekjes bakken voor je kids is leuk, maar het wordt een nog groter feest wanneer jij weet dat je ze tegelijkertijd goed aan het voeden bent. En het grappige is, die kinders proeven geen verschil! Mams blij, kids blij! Ook koekjes, cake en muffins maak je vanaf nu met een variatie aan voedingsstoffen. Gebruik kokosolie (Basis Box), kokosbloesemsuiker (Basis Box) of palmsuiker (Extra Producten) en je bent verantwoord aan het snoepen.

Deze box is alleen te bestellen in combinatie met een Basis Box en/of Snack Box of een zelf samengestelde Box.

Specificaties

  inhoud box

  • 1x amandelmeel 350 gram
  • 1x boekweitmeel 350 gram
  • 1x havermeel 250 gram
  • 1x rijstemeel 350 gram
  • 1x speltmeel 300 gram
  17,00 inclusief 6% btw
  aantal
  Dit product is niet op voorraad. Dit product wordt op 01/01/1970 verwacht. mail mij bij voorraad

  Deze box bevat de volgende producten:

  amandelmeel 350 gram

  Meel van pure gemalen amandelen. Amandelen zijn door de vitamine E en mangaan die ze bevatten heel goed voor je huid. Ook zijn ze goed voor je bloeddruk, zenuwen en spieren. Doordat ze vezelrijk zijn geven ze je al snel een verzadigd gevoel. Check onze recepten om te kijken wat je er mee kunt maken.

  ingrediëntenlijst
  boekweitmeel 350 gram

  Boekweit is glutenvrij en bevat veel mineralen, zoals o.a. zink, fosfor en ijzer. Het houdt je bloedsuiker in balans en je maakt er heerlijke pannenkoekjes mee. Check onze recepten.

  ingrediëntenlijst
  havermeel 250 gram

  Meel van pure gemalen haver. Haver bevat vezels, eiwitten, mineralen en de vitamines K, E en B. Het zorgt voor langdurige energie. Kijk bij onze recepten wat je er mee kunt maken.

  ingrediëntenlijst
  rijstemeel 350 gram

  Meel van bruine rijst. Maar dat heb je echt niet in de gaten. Bevat veel vezels en vitamine B, fosfor en ijzer. Toch leuk als je kids dit allemaal binnenkrijgen terwijl ze superblij aan de pannenkoek zitten!

  ingrediëntenlijst
  speltmeel 300 gram

  Een oergraan. Bij het bewerken tot meel blijven alle voedingsstoffen behouden. Vriendelijk voor je bloedsuikerspiegel en je darmen. Lekker om brood, koekjes, cake, muffins en pannenkoeken mee te bakken.

  ingrediëntenlijst