Product is toegevoegd aan winkelmandje. Product is toegevoegd aan de Zelf-Samenstellen-Box. sluiten [x] Bekijk winkelmandje Box bekijken
Recepten

salade La Paloma

Voor de salade: (2-4 personen)

200 gr sobanoedels

150 gr haricot vers

150 gr romanesco of bloemkoolroosjes

150 gr broccoli roosjes

150 gr rode kool

150 gr wortel in plakjes

100 gr mango in blokjes

2 pastinaken in de lengte gesneden, dunne repen

8 groene asperges

2 handjes verse spinazie

1 avocado in plakjes

chilivlokjes

zeezout

zwarte peper

2 el olijfolie

Voor de dressing:

60 ml tahinpasta

3 el olijfolie

60 ml water

1,5 citroen uitgeperst

2 tl zeezout

2 tenen knoflook uitgeperst

3 tl honing

zwarte peper

Verwarm de oven voor op 200 gr. Kook de noodles. Spoel af en doe er een lepeltje olijfolie doorheen. Zet ze even weg.

Meng de pastinaak en de asperges met wat olijfolie peper en zout en gril ze 10 a 15 minuten in de oven. Af en toe even omroeren.

Zet een pan water op met wat zout om de groenten te stomen in een mandje. Haricots verts, broccoli en romanesco, zo'n 7 minuten.

Verwarm 1 el olijfolie en roerbak de wortel in 2 min gaar.Snij de rode kool en roerbak dit in 2 a 3 min gaar. Mix alle ingredienten voor de dressing bij elkaar.

Leg wat noodles op de borden en verdeel daar de gebakken, gestoomde en gegrilde groente op en omheen. Hierna verdeel je de mango, avocado en spinazie over de borden. Besprenkel met wat chilivlokken en als laatste verdeel je de dressing over de borden.

BRON: VEGGIE VERY MUCH / Mirjam Leslie Pringle

    Over HappyGoodFood

    Bij HappyGoodFood maken we gezonder eten makkelijk voor je zodat je bruist van de energie en lekker in je vel zit.
    Wie wil dat nou niet?!

    Reageren