Product is toegevoegd aan winkelmandje. Product is toegevoegd aan de Zelf-Samenstellen-Box. sluiten [x] Bekijk winkelmandje Box bekijken
Recepten

pannenkoekje van rijstemeel

Bereidingstijd: 15 minuten

Ingrediënten: voor ongeveer 4 pannenkoeken

100 gram rijstemeel

2 eieren

250 ml (amandel) melk

kokosolie

voor een kaneelpannenkoek voeg je twee theelepels kaneelpoeder toe.

voor een speculaaspannenkoek voeg je twee theelepels speculaaskruiden toe.

Voeg in een grote kom het meel, de eieren en de (amandel)mellk samen. Goed roeren.

Verwarm ondertussen een (pannenenkoeken)pan met een klontje kokosolie en bak hierin je pannenkoek.

Weet je:

Rijstmeel is glutenvrij.

Amandelmelk is rijk aan kalium.

Kaneel heeft een gunstig effect op je bloedsuikerspiegel.

Rijstmeel zit in de Bak Box

Amandelmelk vind je bij de Extra Producten

    Bestel nu de producten bij Happy Good Food

    amandelmelk

    €2,95

    In plaats van gewone melk. Licht verteerbaar en vol vitamine B en E. Om bijvoorbeeld pannenkoeken mee te bakken.

    rijstemeel 350 gram

    €2,49

    Meel van bruine rijst. Maar dat heb je echt niet in de gaten. Bevat veel vezels en vitamine B, fosfor en ijzer. Toch leuk als je kids dit allemaal binnenkrijgen terwijl ze superblij aan de pannenkoek zitten! Merk Joannusmolen.

    kokosolie extra vierge 325 ml

    €7,49

    Kokosolie gebruik je om in en mee te bakken en wokken. Extra vierge, dat is de versie met kokosgeur, bevat veel verzadigde en onverzadigde vetten die goed zijn voor je lichaam en directe energie geven. Ook kan deze olie er goed tegen om verhit te worden; de structuur verandert niet waardoor er geen slechte stoffen ontstaan. Het bevat veel laurinezuur wat weer goed is tegen virussen en schimmels. Ook blijven je celmembranen sterk en soepel door het eten van kokosolie extra vierge.

    Over HappyGoodFood

    Bij HappyGoodFood maken we gezonder eten makkelijk voor je zodat je bruist van de energie en lekker in je vel zit.
    Wie wil dat nou niet?!

    Reageren