Product is toegevoegd aan winkelmandje. Product is toegevoegd aan de Zelf-Samenstellen-Box. sluiten [x] Bekijk winkelmandje Box bekijken
Recepten

broccolicouscous met ceviche van zalm

ingrediënten (4 personen)

2 verse zalmfilets

sap van 1,5 limoen

2 stronken broccoli (ca 450 gr per stuk)

1 bos peterselie fijnghakt

rasp + sap van 2 citroenen

3 el olijfolie

4 el pistachenoten, grofgehakt

1 avocado in plakjes

nodig:

keukenmachine

Snijd de zalm in dunne plakjes en leg die in een diep bord. bestrooi met wat zout en knijp er vervolgens de limoenen boven uit. Laat de zalm 10 tot 30 minuten garen in het limoensap. Het visvlees zal iets lichter van kleur worden.

Vermaal intussen de broccoli kort in de keukenmachine totdat je fijne korrels met de structuur van couscous hebt.

Doe de broccoli in een grote kom en meng er het citroensap en rasp, peterselie, olijfolie en de pistachnoten door. Breng op smaak met flink wat peoer en zout.

Verdeel de broccolicouscous over de kommen en leg er de zalm en de avocado op.

Bron:

Titel: All-day Bowls

Auteur: Denise Kortlever

ISBN: 9789000352425

Uitgever: Unieboekspectrum

    Over HappyGoodFood

    Bij HappyGoodFood maken we gezonder eten makkelijk voor je zodat je bruist van de energie en lekker in je vel zit.
    Wie wil dat nou niet?!

    Reageren