Over HappyGoodFood

Food styling & fotografie voor HappyGoodFood

HappyGoodFood is ontstaan vanuit de behoefte om gezond eten makkelijk te maken voor iedereen die domweg te weinig tijd heeft zich in deze materie te verdiepen en ook geen tijd heeft om verschilende winkels af te rijden voor de beste producten.

Tijdens haar opleiding tot natuurvoedingsadviseur merkte Jakomijn van Doorn om haar heen dat veel mensen graag gezonder willen eten maar niet weten hoe ze dit aan moeten pakken. Men heeft simpelweg de tijd niet om zich door alle artikelen en blogs over voeding heen te worstelen en eindeloos op de fiets te zitten voor ‘gezonde producten’.

Door gebrek aan tijd en op goed vertrouwen kiezen veel mensen dan ook vaak voor eten waarvan ze denken dat het wel gezond zal zijn.  Dit zou anders moeten kunnen;  gezond eten zou toch niet zo ingewikkeld moeten zijn.

Jakomijn besloot dit inzicht te gebruiken en HappyGoodFood op te zetten. Met haar opgedane kennis wil zij het jou makkelijk maken. Zou het niet fijn zijn als je een kant en klaar pakket kunt bestellen dat speciaal geselecteerd is door iemand die daar verstand van heeft en er uitgebreid de tijd voor heeft genomen.

Boxen met lekkere, gezonde en langhoudbare (basis)producten waar je normaal gesproken voor om moet fietsen. Geen ingewikkelde producten overigens maar gezonde(re) varianten op het doorsnee aanbod, met aandacht en liefde geselecteerd.

Zo heb je, met je drukke leven, toch altijd een gezonde basis in huis waar je zonder zorgen uit kunt kiezen.

Je haalt of bestelt er vervolgens zelf verse producten bij en je bent op een makkelijke manier opeens heel gezond  bezig: HappyGoodFood!

Bij HappyGoodFood maken we gezonder eten makkelijk voor je zodat je bruist van de energie en lekker in je vel zit.

Wie wil dat nou niet?!