Wat doet HappyGoodFood precies?

HappyGoodFood levert boxen - een Basis-, Snack-, Bak- en NotenPittenZadenbox - met pure, biologische (basis)producten vol met voedingsstoffen en zonder toevoegingen, zoals slechte E-nummers en toegevoegde geraffineerde suikers. Ter inspiratie verzamelt HappyGoodFood regelmatig lekkere, niet al te ingewikkelde recepten die met de producten uit de diverse boxen  gemaakt kunnen worden. Ook verkoopt HappyGoodFood een selectie van kookboeken die gezond eten op een verleidelijke manier presenteren. De boxen worden bezorgd in geheel Nederland, thuis of op het werk. 

Hoe werkt HappyGoodFood?

Via de  website van HappyGoodFood bestel je de box van je keuze en voegt daar desgewenst nog losse producten – de zogeheten Extra Producten - aan toe. Afrekenen doe je digitaal via iDeal.

Zijn alle producten bij HappyGoodFood 100% biologisch?

Ja, alle producten van HappyGoodFood zijn biologisch, vol met voedingsstoffen en zonder toevoegingen, zoals slechte E-nummers en toegevoegde geraffineerde suikers.

Wat zijn de uitgangspunten van HappyGoodFood bij de samenstelling van de boxen?

HappyGoodFood zoekt naar producten die we gewend zijn te gebruiken maar dan zonder toegevoegde geraffineerde suikers en vervelende E-nummers.

Je hoeft je levensstijl niet drastisch om te gooien, je gebruikt alleen meer voedzame producten. Waardoor je meer voedingsstoffen binnenkrijgt. 

Door jezelf te voeden ipv te vullen ga je je lekkerder in je vel voelen. Tegelijkertijd word je hierdoor bewuster van wat je eet en laat je de 'lege' producten vanzelf vaker staan.

Kan ik ook losse producten bij HappyGoodFood bestellen?

Er zijn een aantal producten die je los kunt kopen, dit zijn de zogeheten Extra Producten. Deze kun je toevoegen aan je bestelling bij een HappyGoodFood box. Je komt ze tegen tijdens het bestelproces. 

Wanneer worden de boxen van HappyGoodFood bezorgd?

Nadat je je bestelling geplaatst en afgerekend hebt, wordt de box binnen 1-3 werkdagen bij je thuis of op je werk bezorgd. Je wordt middels email op de hoogte gesteld van het bezorgmoment. Deze kun je aanpassen indien het moment niet goed uitkomt.

Wat is de betalingsprocedure?

Je kunt je bestelling bij HappyGoodFood online afrekenen dmv iDeal. 

Wanneer is HappyGoodFood bereikbaar?

HappyGoodFood is op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 17:00 via info@happygoodfood.nl. Telefonisch zijn wij (beperkt) bereikbaar op nummer.... 

Wij doen ons uiterste best zsm te reageren.

Ik ben producent van een product wat goed in een van de boxen van HappyGoodFood zou passen, met wie kan ik contact opnemen?

We horen graag van je.  Je kunt een email sturen naar info@happygoodfood.nl