Reviews & blogs

Zelf ijs maken met "Altijd ijs" van Marleen Visser

Zelf ijs maken met Marleen Visser.

Nou zag ik ergens een online artikel dat ging over ijs maken. Dat heb ik nog nooit eerder gedaan en het sprak mij ook nooit zo aan, zelf ijs maken. Ook had ik haast op dat moment.  Maar ik werd zó gegrepen door de prachtige foto's die ik zag dat ik toch even snel verder las...

Marleen Visser

Marleen Visser heet de dame die het boek over zelf ijs maken schreef én fotografeerde! Dat vond ik knap. Maar omdat ik in de haast was en er in dat online artikel ook niet echt op de inhoud van recepten werd in gegaan onthield ik alleen de naam Marleen Visser, zelf ijs maken en prachtige foto's. En ik dacht nog...  deze recepten zulllen vast  vol geraffineerde suikers zitten...

Niet dat je daar nou meteen a la minute van om valt maar het paste dus niet binnen het concept van HappyGoodFood.

Een kleine week later was ik op een event. En wat zag ik liggen, een enorme stapel boeken "Altijd ijs" en een vrolijke Marleen Visser die daar bij stond te stralen.

We raakten aan aan de praat, ik complimenteerde haar met haar boek, de prachtige foto's en begon te bladeren. Ondertussen mompelde ik iets van dat ik op zoek was naar net zo'n boek maar dan zónder geraffineerde suikers. Nou! riep Marleen dat vind je in mijn boek ook!!!

Vicecreams & nicecreams.

Naast de vicecreams, de ondeugend lekkere ijsjes, vind je ook gezondere varianten, de nicecreams. 

Beide soorten ijs maak je van pure, natuurlijke ingrediënten. De nicecreams zijn wat gezonder omdat er geen geraffineerde suikers in zitten.

En je kan natuurlijk altijd zelf een nicecream van je vicecream maken!

Wist je dat  ijs maken dus helemaal niet altijd, zoals ik tot nu toe dacht, met een dure ijsmachine hoeft te gebeuren... Het kan ook zonder!

Als je vragen hebt over hoe en wat ga je gewoon naar www.altijdijs.nl

RECEPTEN

De leukste is natuurlijk het gezonde alternatief voor het ons allen bekende raketje!

Net zo lekker en dan zonder geraffineerde suikers en heftige kleurstoffen.

Moet je alleen wel even die raketvormpjes op de kop tikken!

Of heerlijk sinaasappel-tijm ijs!

Gemaakt van sinaasappels, tijm en een beetje honing....

Zo puur en simpel kan het dus zijn!

Ben je al nieuwsgierig geworden?

Je kan al wat recepten hier bekijken en het boek zelfs hier meteen bestellen!

Titel: Altijd ijs

Uitgever: Carrera Culinair

Auteur: Marleen Visser

ISBN: 9789048831371

Prijs € 19,99

    Over HappyGoodFood

    Bij HappyGoodFood maken we gezonder eten makkelijk voor je zodat je bruist van de energie en lekker in je vel zit.
    Wie wil dat nou niet?!

    Reageren