Reviews & blogs

Vegan Delight

Saskia Roeda is een ervaringsdeskundige als het gaat om gezond en toch heel lekker eten. Zij laat je met Vegan Delight ervaren hoe lekker veganistisch eten is. Alle recepten zijn perfect uitgebalanceerd in (plantaardige) eiwitten, vetten en koolhydraten. Ook zijn alle recepten vrij van geraffineerde suikers, tarwe-, gluten-, en lactose. Niet als dogma maar wel als onderdeel van een gezonde leefstijl.

Het boek bevat een Vegan-detox plan dat, wanneer je dat volgt, er voor zal zorgen dat je je fitter voelt, je immuunsysteem een boost krijgt en indien nodig val je ook nog een paar kilo af.

En heb je geen zin om een heel plan te volgen dan zijn haar recepten ook heerlijk om 'gewoon' lekker af en toe klaar te maken.

Zelf vind ik detoxen best leuk, maar dan wel graag in een mooi warm land aan de rand van een zwembad samen met een vriendin. En niet nu in januari in grauw en koud nederland midden in een druk leven. Hierom spreekt Vegan Delight mij heel erg aan! Een bourgondisch veganistisch kookboek, waarmee je als je wilt ook kan detoxen.

Dat vertaal ik dan dus naar lekker eten en tóch detoxen. Zodat ik niet omval door alleen maar sapjes en ik mijn lichaam toch een beetje kan reinigen. Want daar is de maand januari dan wél weer uitermate geschikt voor...

Naast 10 gouden regels en praktische tips over wat handig is om in huis te hebben bevat dit boekje:

10 recepten voor shakes en sappen

10 recepten voor het ontbijt

10 recepten voor de lunch

10 recepten voor het diner

10 recepten voor het dessert

Ik heb mijn hele gezin deze week al aan de coco-curry en de bloemkool salade gezet, gezins-technisch is dit boek dus ook werkbaar. 

En naar deze chocolade taart was ik heel erg nieuwsgierig, dus ook meteen gemaakt:

Belachelijk lekker! En dat is dan een detox-dessert... Als je nu niet met gemak kan detoxen dan weet ik het ook niet meer!

Een klein maar fijn boekje met lekkere, gezonde en makkelijk klaar te maken (detox) recepten.

Auteur:        Saskia Roeda

Boek:           Vegan Delight

Uitgever:      Fontaine

ISBN:           9789059566521

Hier kan je dit boek bestellen

    Over HappyGoodFood

    Bij HappyGoodFood maken we gezonder eten makkelijk voor je zodat je bruist van de energie en lekker in je vel zit.
    Wie wil dat nou niet?!

    Reageren